Schaamlippenverkleinen.com
Schaamlippen Verkleinen
Op natuurlijke basis zonder medische ingreep!
Home | Gebruik | Ervaringen | Bestellen | Links


Gesponserde Koppelingen

Deze getrouwde dames zoeken een seksdate!

Neuken met een sletjes

Anoniempje

"Jullie hebben mij gevraagd of ik een mijn ervaringen wilde schrijven voor op de website. Natuurlijk wil ik dat, maar wel zonder naamvermelding als dat ook goed is. Het probleem bij mij was mijn binnenste schaamlippen. Strakke broeken kon ik helaas niet verdragen. Met name spijkerbroeken droeg ik dan ook zelden.

Ik ben nu ongeveer 3 maanden de VAXS creme aan het gebruiken. En het resultaat is geweldig. Mijn schaamlippen zijn nu veel kleiner geworden, zowel mijn binnenste als mijn buitenste schaamlippen zien er veel mooier en strakker uit. Weet je wat ook een leuke bijkomstigheid is, dat ik veel meer geniet bij het vrijen. Mijn onzekerheid en het feit dat alles strakker is maakt dat ik me helemaal durf te geven.

Ik raad echt iedereen aan om VAXS te gaan smeren, het werkt echt."

Diana en Erik uit Oegstgeest

"Wij waren eerst opzoek naar leuke speeltjes voor in bed op het internet, en toen kwamen we VAXS tegen. Ik had al van de rage gehoord over vaginaverstrakking en Erik leek dat ook een leuk idee, dus hebben wij 1 potje besteld en we vonden het geweldig! Sindsdien bestel ik het product ieder half jaar ongeveer zodat ik mijn vriendje lekker kan verwennen."

Rebecca uit Zaandam

"Ik had op jonge leeftijd al het idee dat mijn vagina groter was dan die van anderen. Ik schaamde me er zelfs voor en seks kan dan best moeilijk worden. Nu gebruik ik VAXS als ik een spannende date heb en al leidt het tot seks ben ik er zeker klaar voor!"

Lotte uit Alphen a.d Rijn

"Ik zat heel lang na te denken over een operatie om alles strakker te maken maar vond het te duur en vind het ook een eng idee! Een vriendin van mij gaf het adres door van VAXS en ik was meteen verkocht. Geen dure operatie, geen pijnlijke onderneming en geen risico's. Bedankt VAXS!"

 

Alle rechten voorbehouden aan SchaamlippenVerkleinen.Com © 2010 / 2013 webmasters klik hier